top of page
blue-background-texture_edited.jpg

Onderwijsondersteuning

Onze studenten ondersteunen bij administratieve taken, vormen een aanspreekpunt voor de leerling en zorgen voor evenwicht in de klas, bij lesuitval, bij examinering en op studiezalen. Als klassenassistent stellen zij de docent tijdens de les beter in staat hun aandacht voor de leerling te differentiëren. Wij hechten waarde aan een zorgvuldige coördinatie van een flexibel takenpakket dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de school.

SES Studiehuis-42.jpg
white-background-texture_edited.jpg

Lesopvang

Wij helpen scholen met een lerarentekort aan een duurzame oplossing om lessen op te vangen. Bekwame studenten met werkervaring in het onderwijs geven volwaardige les en staan alleen of in duo’s voor de klas. Een bevoegde docent vanuit SES Studiehuis helpt hen zich te ontwikkelen op het gebied van didactische en pedagogische vaardigheden, gedurende de periode van hun lessen.

SES Studiehuis-19_edited_edited.jpg
blue-background-texture_edited.jpg

Bijles

Competente studenten uit verschillende studierichtingen geven bijles en examentraining aan leerlingen. Bij het inhalen van opgelopen achterstanden is er oog voor de individuele behoeftes van de leerling en de school- of het examenprogramma. De student legt klassikaal uit, ondersteunt bij het toepassen van de stof en helpt de leerling met het herkennen van verbeterpunten.

SES Studiehuis-31.jpg
white-background-texture_edited.jpg

Huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding helpen wij op proactieve wijze leerlingen met hun huiswerk. Wij zorgen ervoor dat leerlingen veelvoorkomende valkuilen leren te vermijden om hen aan de hand van het schoolprogramma gericht te ondersteunen.

bottom of page